Bizden Haberler

eTWINNING platformunda “Know Your Space-Design Your Planet” Projemiz

  29.03.2024    

 

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda “Know Your Space-Design Your Planet” Projemizle Çekmeköy Sınav Koleji Ortaokulu olarak biz de varız!
 
Okulumuzun Fen Bİlgisi Öğretmeni, Semiha AKÇADAĞ'ın koordinesinde ve (9) öğrencimizin katılımı ile uluslararası eTwinning  projesine "Know Your Space-Design Your Planet" (Alanınızı Tanıyın-Gezegeninizi Tasarlayın)  başlanılmıştır.
 
Projemizin amacı; çoğalan dünya nüfusu karşısında yer altı ve yer üstü kaynaklarının hızla tükenmesi tüm insanlığın ortak sorunudur. Bu kapsamda öğrencilerimize konu ile alakalı farkındalık yaratmak ve öğrencilerimizin hazırbulunuşluk seviyesini yükseltmektir. Hayal gücümüzü kullanarak yaşanabilir yeni gezegenler keşfetmek ve alternatif kaynaklar üretmek amacı ile projemizi tasarladık. Proje sonucunda öğrenciler ortak olarak ürettikleri tasarımlardan sanal sergi düzenleyecek ve e kitap çıkaracaklardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
 
The international eTwinning project "Know Your Space-Design Your Planet" has been started under the coordination of our school's Science Teacher, Semiha AKÇADAĞ, and with the participation of our (9) students. The aim of our project is; The rapid depletion of underground and surface resources in the face of the increasing world population is a common problem for all humanity. In this context, our aim is to raise awareness about the subject and increase the readiness level of our students. We designed our project with the aim of discovering new habitable planets and producing alternative resources by using our imagination. As a result of the project, students will organize a virtual exhibition and publish an e-book from the designs they jointly produce. We would like to thank our teachers and students for their efforts and wish them continued success.


Haber Galerisi
DİĞER HABERLER

Çekmeköy Sınav Koleji

  24.12.2020    

Çekmeköy Sınav Koleji